DansDOET dans en coaching

Beweegt, geeft ruimte en verbindt 


Aanbod winter en voorjaar 2019

Vanaf januari 2019 kun je op maandagavond weer meedoen met workshops danscoaching in Cordium in Nijmegen. 

Het blok 'Van winter naar voorjaar met danscoaching' bestaat uit zes bijeenkomsten van twee uur (data en tijden staan in het overzicht hieronder).  

De kosten bedragen €100,00 voor de serie van zes workshops, te betalen vóór 28 januari 2019. Mits er nog plek is, is het ook mogelijk om losse bijeenkomsten te volgen. Dan zijn de kosten €20,00 per workshop.

De inschrijving is definitief na aanmelding via het inschrijfformulier en overmaking van de kosten voor deelname op rekeningnummer NL81 RABO 0190 4967 03 t.n.v. DansDOET o.v.v. WINTER-VOORJAARSBLOK en je naam.

De workshops worden gegeven in Cordium, centrum voor groei en ontwikkeling, De Ruyterstraat 65 in Nijmegen.


Workshop: TIJD 

Maandag 28 januari van 19:30 uur tot 21:30 uur. 

De kloktijd is ons leven door de tijd heen behoorlijk gaan beheersen. Het voelt vaak alsof we steeds minder tijd krijgen en daarnaast lijkt de tijd ook nog eens steeds sneller te gaan. De kloktijd en onze innerlijke tijd leven met elkaar op gespannen voet. 

Tijdens deze workshop verkennen we het belang van rust, aandacht en wachten; ervaringen die een belangrijke voorwaarde vormen voor het denken en de creativiteit. We gaan in dans aan de slag met de vloeibaarheid van het begrip tijd. 

Het doel van de workshopdag is om dichter bij je eigen tijdsbeleving, je innerlijke tijd te komen. Aandacht voor je eigen tijd. Een moment van bezinning op jouw verhouding tot het begrip tijd.

Workshop: KRACHT (kernkwaliteiten in beweging)

Maandag 11 februari van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Tijdens deze avond ga je in dans en beweging aan de slag met je persoonlijke kwaliteiten en uitdagingen met als doel jouw eigen krachtlijn te ervaren in je dans. We zetten het model van de kernkwadranten van Daniel Ofman om in dansbeweging. 

Workshop: EEN REIS DOOR DE CHAKRA'S 

Maandag 25 februari van 19:30 uur tot 21:30 uur.

De verbinding in jezelf ervaren en het laten stromen van jouw energie is het doel van deze workshop. Een avond vol van dans en beweging; uit je hoofd en in je lijf! 

Workshop: ONTLUIKEN 

Maandag 11 maart van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Tijdens deze workshop dans je met vraag wat er in jou geboren wil worden en in de wereld gezet. Een fijne dansworkshop om de komst van de lente te vieren. 

Workshop: BALANS 

Maandag 25 maart van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Balanceren is een werkwoord. Ervaar, ontdek en speel met je balans en vind je evenwicht!

Workshop: PASSIE 

Maandag 8 april van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Dansen vanuit het element vuur. Wat betekent levensvreugde voor jou en hoe ziet dat er uit? Wat geeft jou vertrouwen en energie? Een dansavond vol vreugdevolle expressie en levendigheid.